SCI (Sodium Cocoyl Isethionate)

Jesteśmy hurtowym dystrybutorem SCI (Sodium Cocoyl Isethionate) – anoniowego środka powierzchniowo czynnego stosowanego w bezpiecznych i naturalnych produktach kosmetycznych.

Środek ten jest całkowicie bezpieczny dla zdrowia człowieka oraz dla środowiska naturalnego.

Zapraszamy do kontaktu
Skontaktuj się z nami, aby złożyć zamówienie lub poznać szczegółowe informacje o tym produkcie:
SKU: 349 Kategoria:
Strona używa plików cookies w celach wymienionych w Polityce Prywatności.
Ustawienia dotyczące cookies możesz zmienić w konfiguracji Twojej przeglądarki internetowej.