Olej z owocu rokitnika

Jesteśmy dystrybutorem naturalnego oleju z owocu rokitnika o bardzo wysokim stężeniu karotenoidów. Olej z naszej oferty zawiera minimum 250 mg/100 g, podczas gdy w innych olejach z rokitnika obecnych na rynku norma wynosi 180 mg/100 g. Tak ogromna zawartość powyższych związków powoduje, że nasz olej „błyszczy”, karotenoidy krystalizują w oleju, co stwarza opalizujący, wręcz „brokatowy” efekt.

Nasz olej z rokitnika o jakości spożywczej może być wykorzystywany w branży spożywczej, jako produkt leczniczy i smakowy oraz w branży kosmetycznej w pielęgnacji skóry.

Dostępne ilości: od 20 kg

Zapraszamy do kontaktu
Skontaktuj się z nami, aby złożyć zamówienie lub poznać szczegółowe informacje o tym produkcie:
Strona używa plików cookies w celach wymienionych w Polityce Prywatności.
Ustawienia dotyczące cookies możesz zmienić w konfiguracji Twojej przeglądarki internetowej.