Olej z nasion czarnego kminku (czarnuszki siewnej)

Jesteśmy hurtowym dystrybutorem oleju z nasion z czarnuszki o jakości spożywczej. Olej ten może być wykorzystany zarówno w przemyśle spożywczym, jak i kosmetycznym.

Naturalny olej z czarnuszki ze względu na swój bogaty skład oraz właściwości ma bardzo szerokie zastosowanie. Powstaje w wyniku tłoczenia na zimno.

Zapraszamy do kontaktu
Skontaktuj się z nami, aby złożyć zamówienie lub poznać szczegółowe informacje o tym produkcie:
Strona używa plików cookies w celach wymienionych w Polityce Prywatności.
Ustawienia dotyczące cookies możesz zmienić w konfiguracji Twojej przeglądarki internetowej.