Macerat z marchwi

Macerat z marchwi uzyskuje się poprzez macerację suchego korzenia w oleju. Z racji wysokiego stężenia karotenu, witaminy E i K macerat ten doskonale sprawdza się w kosmetykach po opalaniu. Może on też być wykorzystywany w produktach przeciwstarzeniowych. Macerat chroni przed wolnymi rodnikami oraz przed powodowanymi przez nie uszkodzeniami.

ZAMÓWIENIA HURTOWE
Skontaktuj się z nami, aby złożyć zamówienie lub poznać szczegółowe informacje o tym produkcie:
SKU: 147 Kategoria:
Strona używa plików cookies w celach wymienionych w Polityce Prywatności.
Ustawienia dotyczące cookies możesz zmienić w konfiguracji Twojej przeglądarki internetowej.