Olej shea

Olej shea jest najlżejszą, płynną frakcją masła shea. Olej ten ma wysoką zawartość fitosteroli i antyoksydantów. Olej ten nie ma własności pieniących się, ale jest doskonałą bazą do kosmetyków w formie kremu lub maski. Olej ten chroni przed wpływem warunków atmosferycznych oraz promieniowaniem ultrafioletowym.

ZAMÓWIENIA HURTOWE
Skontaktuj się z nami, aby złożyć zamówienie lub poznać szczegółowe informacje o tym produkcie:
SKU: 80 Kategoria:
Strona używa plików cookies w celach wymienionych w Polityce Prywatności.
Ustawienia dotyczące cookies możesz zmienić w konfiguracji Twojej przeglądarki internetowej.