Hydrolat różany – właściwości i zastosowanie

hydrolat różany właściwości

Róża od wieków jest znana ze swoich właściwości leczniczych i pielęgnacyjnych. Z jej owoców i płatków można otrzymywać liczne produkty o różnorakich wskazaniach. W kosmetyce szczególnie ceniony jest hydrolat różany. Produkt znany także jako woda różana, którego historia stosowania sięga czasów starożytnych. 

Strona używa plików cookies w celach wymienionych w Polityce Prywatności.
Ustawienia dotyczące cookies możesz zmienić w konfiguracji Twojej przeglądarki internetowej.