Tetraizopalmitynian askorbylu w kosmetykach

Tetraizopalmitynian askorbylu w kosmetykach

Tetraizopalmitynian askorbylu (nazywanego również ATIP) jest formą witaminy C, która jest w stanie rozpuszczać się w tłuszczach, co sprawia, że jest dużo bardziej stabilna od pozostałych pochodnych witaminy C. Posiada właściwości przeciwutleniające i przeciwzapalne, dodatkowo zapewnia odpowiednie nawilżenie skóry i sprawia, że staje się ona gładsza. 

Strona używa plików cookies w celach wymienionych w Polityce Prywatności.
Ustawienia dotyczące cookies możesz zmienić w konfiguracji Twojej przeglądarki internetowej.