Olej ze semen černého kmínu (černuchy seté)

Jme velkoobchodním distributorem oleje ze semen černého kmínu potravinářské kvality. Tento olej lze použít v potravinářském, farmaceutickém a kosmetickém průmyslu.

Přírodní olej z černuchy seté je díky svému bohatému složení a vlastnostem obecně použitelný. Vyrábí se lisováním za studena.

VELKOOBCHODNÍ OBJEDNÁVKY
Kontaktujte nás, pokud chcete zadat objednávku nebo se seznámit s podrobnostmi o tomto produktu:
Emailová adresa: kontakt@naturalpoland.pl

Zdjęcia produktów mają charakter poglądowy. Rzeczywisty wygląd produktów może różnić się od prezentowanego na zdjęciach.
Katalogové číslo: 89 Kategorie: , ,
Web používá soubory cookie pro účely uvedené v Zásadách ochrany osobních údajů.
Nastavení cookies můžete změnit v konfiguraci vašeho webového prohlížeče.