Olej z plodu rakytníku

Jsme distributorem přírodníhooleje z plodu rakytníku s velmi vysokou koncentrací karotenoidů. Olej z naší nabídky obsahuje minimálně 250 mg/100 g, zatímco u jiných olejů z rakytníku na trhu je norma 180 mg/100 g. Tak obrovský obsah výše uvedených sloučenin způsobuje, že náš olej „září“, karotenoidy krystalizují v oleji, který vytváří duhový, až „třpytivý“ efekt.

Náš olej z rakytníku potravinářské kvalitylze použít v potravinářskémprůmyslu, jako léčivý a aromatický přípravek a v kosmetickémprůmyslu pro péči o pokožku.

Dostupné množství: od 20 kg

VELKOOBCHODNÍ OBJEDNÁVKY
Kontaktujte nás, pokud chcete zadat objednávku nebo se seznámit s podrobnostmi o tomto produktu:
Emailová adresa: kontakt@naturalpoland.pl

Zdjęcia produktów mają charakter poglądowy. Rzeczywisty wygląd produktów może różnić się od prezentowanego na zdjęciach.
Katalogové číslo: 258 Kategorie: ,
Web používá soubory cookie pro účely uvedené v Zásadách ochrany osobních údajů.
Nastavení cookies můžete změnit v konfiguraci vašeho webového prohlížeče.