Olej z dzikiej róży zimnotłoczony Zobacz większe

Olej z dzikiej róży zimnotłoczony

Dzika róża jest bogatym źródłem substancji czynnych, które mają wartości lecznicze i kosmetyczno-pielęgnacyjne.

Zastosowanie:
przemysł kosmetyczny, spożywczy
nawilża skórę
odżywia i regeneruje
poprawia ukrwienie skóry
zmniejsza przebarwienia
wygładza zmarszczki
wzmacnia naczynka krwionośne
łagodzi podrażnienia
dodatek do potraw